Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bron

Gelimiteerde oplage: 5 maximum
Elk exemplaar is gecertificeerd. Uitvoering: Print op canvas. Vanuit een eindeloze cyclus borrelt verborgen water zijn weg de wereld in. Een reis die loopt over land, water en lucht zal overgeleverd aan de zwaartekracht, opnieuw leiden naar diepe aardse lagen. Een spel van aarde en maan houdt de beweging in stand.

€360,00

Concept voor een nieuw heelal

Gelimiteerde oplage: 5 maximum
Elk exemplaar is gecertificeerd. Uitvoering: Print op canvas.   Spelenderwijs zoekt energie naar nieuwe vormen van expressie. Niets blijft statisch. Bij elke in of uitademing verandert er een klein stukje wereld. Transformatieprocessen schuiven de voltooiing eindeloos voor zich uit. In mijn zoektocht naar nieuwe vormen creeër ik mijn hernieuwde kijk op de wereld.

€360,00

Geboorte van een nieuwe wereld

Gelimiteerde oplage: 5 maximum
Elk exemplaar is gecertificeerd. Uitvoering: Print op canvas. Voor mijn gevoel leven we in een tijd dat onze cultuur en manier van leven op zijn einde loopt. Energetisch en ook in het dagelijkse leven lijken transformaties nu in de hoogste versnelling te zijn gekomen. Dat geeft chaos. Maatschappelijk maar ook innerlijk voelbaar.  Geboortes gaan niet zonder pijnen gepaard. De geboorteweeën van de nieuwe wereld heb ik getracht weer te geven in dit werk.

€340,00

Levensdans

Gelimiteerde oplage: 5 maximum
Elk exemplaar is gecertificeerd. Uitvoering: Print op canvas. Het ei is een universeel symbool voor de kosmos waarbinnen al het leven in zijn eindeloze variatie mag ontwikkelen. Het schenkt vertrouwen en optimisme. De verwachting van bevruchting en de geboorte van nieuw leven. Het ei impliceert een volbracht verleden én een onbekende toekomst. Zolang het niet breekt blijft de inhoud slechts een concept.

€360,00

Plasma

Gelimiteerde oplage: 5 maximum Elk exemplaar is gecertificeerd . Uitvoering: Print op canvas
Plasma wordt de vierde aggregatie toestand genoemd waarin een stof kan verkeren. Het is een fase waarin de deeltjes van een gasvormige stof geïoniseerd (geladen) zijn. Het is een toestand die van nature in de ruimte voorkomt. Vanaf ongeveer 1000km boven het aardoppervlak bestaat het grootste gedeelte van het zichtbare universum uit plasma. Dit werk geeft de vreugde weer die het eindeloze heelal voor mijn gevoel in zich draagt. Een wereld waar nog zoveel te verkennen is, waar wij rijkhalzend naar uitkijken als we de sterren tellen. 

€340,00